Skip to content

Ga de verbinding aan met mijn coaching in Breda

Heb jij de connectie met jezelf verloren? Met mijn coaching in Breda kom je weer in verbinding met jezelf en jouw kernwaarden. Vanuit vertrouwen en rust ontdekken wij samen de weg naar jouw diepste zelf. Als mens dragen we ieder ons eigen rugzakje met herinneringen en overtuigingen. Verdrietige ervaringen kunnen een stempel achterlaten, die jou belemmeren om in het hier en nu aanwezig te zijn. Verdriet en het gevoel hebben vast te zitten, zorgen dat jij niet de beste versie van jezelf kunt zijn. Gedurende mijn coaching in Breda word jij gehoord en gezien, zodat je stappen kunt zetten om vanuit verbinding en compassie jouw levenspad te vervolgen.

Coaching in Breda voor meer innerlijke rust

Wil jij weer plezier hebben in het leven? Wil jij weer kunnen spelen, lachen en jouw authentieke zelf kunnen zijn? Met mijn coaching in Breda herstellen wij de balans die ooit verstoord is geraakt. Vanuit een open en oordeelloze houding geef ik jou de ruimte voor zelfexpressie. Emoties mogen doorvoeld worden, zodat er energie vrijkomt om op persoonlijk en spiritueel vlak te groeien. Leer weer vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie. Vanuit verbinding met jouw gevoel en lichaam blijf je dicht bij jezelf, waardoor je jouw ware potentieel tot uiting kunt brengen. Samen verkennen wij wat er allemaal mogelijk is wanneer je leert vertrouwen op jezelf en het grotere geheel!

Coaching Breda

Diverse programma’s voor spirituele ontwikkeling

Er zijn diverse wegen die jou kunnen ondersteunen op jouw pad van spirituele ontwikkeling. Mijn coaching in Breda bestaat uit verschillende soorten begeleidingswerk die allemaal innerlijke rust als doel hebben. Voor een verdieping van verbinding met jezelf vanuit stilte, schrijf je je bijvoorbeeld in voor een stilte-weekend waarin heling en rust centraal staan. Ook ben je van harte welkom bij mijn thema-avonden en weekenden. Hierin worden diverse spirituele thema’s besproken die jou inzichten verschaffen op het gebied van mystiek en spiritualiteit. Ook verzorg ik trainingen voor geestelijk begeleiders die een verdiepende verkenning willen ervaren. Word je bewust van je eigenheid als geestelijk begeleider om vanuit aandacht en aanwezigheid anderen bij te kunnen staan.

Over mijn coaching in Breda

Vanuit mijn achtergrond als geestelijk begeleider ondersteun ik jou tijdens mijn coaching in Breda om jouw eigen waarheid en kwaliteiten te ontdekken. Door middel van mystieke teksten, in stilte en met creativiteit kom jij in aanraking met jouw eigen kracht. Wil jij ook de stap maken om innerlijke rust en vrede te ervaren? Wacht dan niet langer en maak via het aanmeldformulier een afspraak met mij voor een kennismakingsgesprek.