Skip to content

Vind meer innerlijke rust met mijn coaching

Heb jij al langere tijd te kampen met angst en somberheid? Leer weer vertrouwen op het leven en ervaar innerlijke rust op jouw levenspad. Met mijn coaching in Breda begeleid ik jou stap voor stap op de weg naar heling en verbinding met jouw ware zelf. Wellicht heb jij traumatische ervaringen nog geen plekje kunnen geven, of heb je het gevoel vast te zitten in het leven. Het kan dan erg lastig zijn om in beweging te komen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Ik ondersteun jou namelijk vanuit een open en oordeelloze houding om diep in contact met jouw kern te komen. Op deze manier komt er ruimte vrij om te richten op jouw levensmissie en kwaliteiten, waardoor je jouw ware potentieel kunt ontdekken. Ik bied verschillende begeleidingsvormen aan die jou kunnen helpen op jouw pad naar innerlijke rust en vrede, zoals retraites, thema-bijeenkomsten, creatieve en individuele begeleiding.

Van blokkade naar vrijheid en innerlijke rust

Wil jij ervaren hoe het is om vrij van beperkingen te zijn? Om zonder zorgen te genieten, spelen, groeien en te ontdekken? Mijn spirituele begeleiding richt zich op het oplossen van jouw blokkades en beperkingen. Door helder in kaart te krijgen wat jou tegenhoudt, leer je los te laten wat jou niet dient. Gevoelens mogen doorvoeld worden en negatieve ervaringen krijgen een plekje. Stap voor stap doorlopen wij het proces naar meer bewustwording en vrijheid, zodat jouw innerlijke licht weer zal gaan stralen. Wacht niet langer en neem samen met mij de stap naar meer innerlijke rust!

Innerlijke rust

Diverse wegen leiden naar innerlijke rust

Als geestelijk begeleider bied ik diverse programma’s aan die jou ondersteunen om weer in verbinding te komen met jouw ware zelf. Woon bijvoorbeeld mijn thema-avonden of weekendretraites bij om te groeien in jouw spirituele ontwikkeling. Door middel van dialoog, inzicht gevende gedichten en teksten en de natuur verbinden wij ons in groepsverband met de kracht en liefde van een hogere macht. Bovendien is er ook de mogelijkheid om een weekend in stilte te ervaren met gelijkgestemden. Keer naar binnen tijdens een weekend van bezinning en luister naar jouw innerlijke stem. In alle rust en omringd door de natuur heb je hierdoor de ruimte om de helende kracht van stilte en innerlijke rust te ervaren.

Over mij als spiritueel coach

Mijn naam is Petra Galama, en ik ben spiritueel coach. In mijn werk laat ik mij inspireren door de leerschool van liefde en compassie. Vanuit wederzijds vertrouwen en acceptatie begeleid ik jou graag naar de weg van innerlijke rust en heling. Woon een thema-bijeenkomst bij, of ervaar wat er loskomt tijdens een weekend vol stilte en meditatie. Er is zoveel te ontdekken wanneer je de stap neemt om weer in jouw eigen kracht te gaan staan. Leer weer vertrouwen op jouw intuïtie, waardoor jij sterker en gelukkiger in het leven staat. Kom naar een bijeenkomst of plan een kennismakingsgesprek met mij in om dichter bij jezelf en je eigen kern te komen. Ik ga graag met je aan de slag!