Skip to content

Life coach Breda

Mijn naam is Petra Galama en ik sta graag voor jou klaar als life coach in Breda. Keer op keer weer doe ik er alles aan om mensen zo goed mogelijk te helpen door middel van bezinningsdagen en –avonden. Deze dagen en avonden zorgen ervoor dat men de ruimte krijgt om in gesprek te gaan over de eigen spiritualiteit. Dit door het lezen van mystieke teksten in stilte, maar met creativiteit. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij in aanraking komt met je eigen verlangen. Tevens zet dit jou in je kracht, hierdoor kan je op unieke wijze je weg vervolgen.

Als Life coach in Breda bied ik individuele begeleiding

Naast de bezinningsdagen en –avonden bied ik als life coach in Breda ook individuele begeleiding aan. Hierbij gaan we samen op zoek naar welke betekenis het leven voor jou heeft. We zullen samen luisteren naar jouw innerlijk verlangen en onderzoeken wat jou tegenhoudt op het gebied van zelfontplooiing. Ook gaan we ontdekken hoe jij ruimte mag geven aan de diepere dynamiek in jouw spiritualiteit en persoonlijkheid. Samen zullen we ervoor zorgen dat jij leert vertrouwen op je innerlijke kracht en uniekheid.

Life coach Breda

3-daagse training in eigenheid en luisteren

Wil jij jouw eigenheid als begeleider echt goed leren kennen? Neem dan deel aan de 3-daagse cursus in het mooie en rustige kloosterdorp Steijl aan de Maas. Hier heb je de mogelijkheid om te oefenen hoe je vanuit stilte kunt luisteren naar gevoelens, en daaronder het verlangen. De bewustwording van jouw eigenheid is zeer belangrijk. Dit is immers wezenlijk voor het beluisteren van het innerlijk proces in degene die jij begeleiding geeft.

Opleiding tot geestelijk begeleide

Naast het bovenstaande bied ik je als life coach in Breda ook de mogelijkheid om een 2-jarige opleiding te volgen tot geestelijk begeleide. Dit is een oude begeleidingsvorm die mensen gidst op de weg van hun diepste godsverlangen. In een tijd waarin de spiritualiteit van mensen zo open staat voor nieuwe ervaringen en visies, is deze vorm van begeleiding van belang.

Neem contact met mij op

Ben jij geïnteresseerd in mijn diensten als life coach in Breda? Neem dan gerust contact met mij op. Contact met mij opnemen kan telefonisch op het volgende nummer: 06-52115226. Ook heb je de mogelijkheid om mij een mail te sturen op: galama@spiritwijs.nl. Vul je liever het contactformulier in? Breng dan een bezoek aan de contactpagina.